Inte alls det man förknippar med julmat men ack så gott att då få njuta av sommarens skörd. Dels för att jag fastnade imitt allt för välkända bliddilemma (alldeles för många tagna bilderochinte en endaste bra
Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Börja med attriva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan irikligt med smör. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav minkostomläggning, nämligenrisotto med räkor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.