Det har varit full fart idag. Minst sagt mycket på jobbet, känner mig helt slut så här på kvällningen. Klassiska lchf smaker som man känner igen och en maträtt som är väldigt tacksam att göra
Idag har jag också varitledig, städning och ett besök på bibblanfick det bliidag. Varje torsdag har de sagostund på stans bibliotek så jag tog med migVincent och åkte dit, satt utanför och smygtittade på honom och ojoj vad han gillade det, han var helt innei sagan
Twitter. Idag är jag bänkad på balkongen med en bra bok i handen. Vetskapen om att jag ledig hela veckan börjar infinnasig och kroppen njuter, för nu var det minsann dags för litesjälsligåterhämtning efter allt vad examen innebar
Inga kommentarer. Jag vet inte hur du känner, men får jag välja mellan att stå och frysa framför en valborgsbrasa eller att sittai under en filti soffan och dricka te, så väljer jag det sistnämnda
För min del har det varit en lugn och mysig påskafton tillsammans med sambon och nu framåt kvällningengrilladevihärliga spett med olika sorts kött, paprika och champinjoner
Jag älskar finkött, verkligen ÄLSKAR finkött. Men som sagt intevilket kött som helst, det är svenskt finkött som gäller och gärna från Gårdsbutik Thuresson i Bölse utanför Glommen
Nu är den här vecka äntligen över, känns som det blev en väldigt lång jobbhelg. Åkte hem tillmina föräldrar för att hämta barnen och blev bjuden på en mumsigkycklingsallad
Gin och tonic har aldrigvaritminfavorit. Tycker inte om det beska, ogillar det beska helt enkelt. Men i går tipsade en kund mig om att hälla ilite flädersaft för att piffatilldrinken
Det har varit en härlig dag. Nu ikvällningen längtar jag efter något lyxigt och läskande. Jag har samlat på mig några spännande recept och med inspiration från ett av dessa lagade jag en riktigt god kall soppa
Äntligen har vi testat IcaMaxis mest omtalade grillspett och ja de var gudomligt goda. Visst kan man göra egna spett, men det är ju lätt att bara köpa ett grillspett om man vill ha fler olika sorters fisk
Tzayspett på en bädd av wokgrönsaker i kokosmjölk. Tzaybitar, en rasande fiffiguppfinning av buddhistiska munkar iThailand, är ju väldigt populärt hos oss som gärna äter vegetariskt (och extra mycket hos veganerna, då de är ägg och mjölkfria)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.