Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt riven mandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Som jag jobbat och jobbar med detta – bakat och fotat, fotat och bakat. Det har varit riktigt kul om än något stressigt att hinna med allt (inte klar än i skrivande stund med allt) och att hitta på S J U olika bakverk med saffran har inte heller varit det enklaste
Vispa ägg och socker poröst och vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugn i 5-6 min
Den här knäcken är så god med det söta, salta och deet starka. Blanda sirap, socker, grädde och smör i en kastrull och låt koka med stora bubblor i ca 15-20 min tills termometern visar 122 grader
Mellandagsfika med Drömrulltårta kan aldrig bli fel, busenkelt, snabbt och gott. Lägg ett bakplåtspapper på ett bord och strö över rikligt med strösocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.