Smält smöret, rör i mjölet och mjölken. Tillsätt parmesanosten och saffranpulvret. Ta bort kastrullen från kokplattan och tillsätt den hackade rucolasalladen
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Vispaihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tidfinns gör dagen före för bästa smak
Tillsätt de övrigaingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsi såsen
Minns du den kalla, vita såsen som man alltidficktillfiskpinnarnai skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligtosmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås tillfisk, faktiskt
Hej i solen. Och intevilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Bearnaise sås är faktisktnyttigt. Vi skall äta mer fett för att förbränna fett. Det finns nog inte många saker som är så gott som en hemlagad bearnaise sås
Karin / bevemyrs blogg. Sommarens hetaste tips på sås tillgrillat kommer här. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammansi förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.