Mört kycklinglår. Den här gången lagade jag kycklinglår som blev otroligt möra och väldigt goda. Dessutom brukar kycklinglår vara väldigt billiga vilket aldrig är fel
Fin sockerkaka. Som dem flesta vet så finns det flera varianter på sockerkaka. Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla
Fräs färsen smulig i smör i en stekpanna. Skala och hacka löken och låt fräsa med ett par minuter. Skiva champinjonerna och låt fräsa med tills vätskan kokat in
1 kg mörade kycklinglår. -Mama Skogly ♥ 1 kg mörade kycklinglår. Barnen tog extraportioner. Maken, som är allergisk mot kycklling, åt ändå och fick sedan svullna läppar så han såg ut som Linda Rosing
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
De blir förstås lite söta men väldigt goda. Söta kolabollar. Go kväll,. Jag och barnen bakade lite i helgen och chokladbollar brukar vara populärt att svänga ihop
1 kg kycklinglår med ben. Sätt ugnen på 225 grader. Krydda kycklingen med salt, peppar och rosmarin. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn bitarna på hög värme ca 1 minut per sida tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.