Resultatet blev denna söta dröm. Något bär med lite friskhet i sig. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Var noga med att få upp degen ordentligt runt om och en aning över kanten. Dela och skrapa ur vaniljstången och blanda innehållet med lätt crème fraiche, smaksätt med florsocker och rör om väl
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper och klä en pajform med den. Servera med lättvispad grädde. Finfördela smör, mjöl, socker och bakpulver i en matberedare
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Servera med vaniljglass. Gillar man friterade bananer, men inte har någon fritös. Ja, då kan man prova att göra denna paj som smakar som friterade bananer
Till fläskkött är det gott med lite sötma och eftersom vi redan hade köpt ketchup (till hamburgarna vi åt tidigare i veckan) använde jag det tillsammans med sojan som en marinad
För mig och Andreas var den faktiskt lite för söt och det där är ju en smaksak. Jag har blivit överöst med mail och komentarer och kolapajen som jag bakade förra helgen
Jag blev sugen på att göra något med kyckling och kokosmjölk till nudlar. Men medan jag var igång med matlagningen så kände jag att jag ville ha mer smaker och någonting för konsistensen på grytan
The post Kall, söt och syrlig dessert appeared first on Babydjungeln. Sommar, sommar, sommar. Denna ljuvliga citronpaj serveras kall och ger härliga sommarkänslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.