2 burkar cremefraiche, en kruka basilika. 1 msk parsillade krydda och 1 msk honung, mixa och smaksätt med lite flingsalt. En underbart god kall sås att ha på buffé bordet eller till grillat kött och fisk❤️ - Läs hela inlägget här 2 burkar cremefraiche
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Till biffarna serverar vi ugnsrostade rotsaker och en kall sås med smak av basilika och vitlök. Om vi får vi säga det själv så tycker vi att det går ganska bra med vårt senaste projekt "mer färs i köket"
Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
Servera med svart råris, kokta rödbeter, feta och en yoghurtsås. Basilika och Parmesanbiffar. Mixa boveten, häll i den hackade löken, basilika, riven parmesan, örter och salt och mixa till en smet
Färsk basilika tillhör en av mina favoriter när det gäller färska kryddor. Jag gjorde en basilika aioli som är god till bla grillat kött eller varför inte som dressing till en god sallad
leker som sagt med veckans matlåda och leker fram en ny smaksättare till den. mat varje dag och sen gå med den ursäkten till jobbet eller plugget och sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.