Så är det då söndag igen och vi har bara hållit oss i hemknutarna. Annars så har jag varit ganska effektiv idag (vaknade före kl 6 pigg som en mört, men lyckades somna om efter en timme roterande i sängen) och hunnit jobba bort lite så att jag kan inleda veckan med en tom inkorg. Priserna hade stigit med ca 10 pund sedan jag kollade för en vecka sedan, och då är det 4 månader tills vi ska åka
Herr Russins brorsa fixade körkort i veckan och det firades med en klassiker. Söndagar är en alldeles utmärkt dag att baka, det vet ni säkert att jag tycker
Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)
När ditt salt blivit knastertorrt är det färdigt att hälla upp i rena torra burkar med tätslutande lock, krossa det i mortel eller kör det i en matberedare innan om det inte redan är finfördelat
Lite PT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndagsmed inspiration och originalrecept härifrån. ) Häll i en brödform med bakplåtspapper i (så att brödet inte fastnar)
Men innan vi träffades började jag fixa med min födelsedagstårta. En riktigt god tårta med kladdkakebotten, choklad- och lakritsmousse toppat med hallonmousse
Smält smöret och låt svalna, blanda ihop med ägg och socker. Låt stå i ca 15 minuter i rumstemperatur och svälla innan du formar höga toppar med händerna och sätter på plåt med bakplåtspapper
Sen blir det det klassiskt söndagsmysmed serier och fika i sängen (extra mysigt om det regnar. Och att blanda ut jordnötssmör med vatten till en sås gör jag numera varje gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.