IngredienserPortioner. 8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagad mandel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
Nu får ni hålla i er för den här dagen har viätit så god mat både till lunch och middag. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om nivillimpalite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Vispaäggvitornatill ett fast skum. Önskar er en skön söndag och en bra start på nästa vecka. Strö under vispningilitei taget av sötningsmedlet och tillsätt ev smak-essens och färg
LitePT-Fiabröd-feelingBakade bröd isöndags med inspiration och originalrecepthärifrån. Skulle egentligenblivit det receptet men jag hade inte alla märkliga frön hemma
Krydda revbenen väl med piffikrydda. Lägg dem ii ugnsformen. Ös dem med skyn lite då och då. Servera med kokt potatis & kokta grönsaker och såklart klassisk brunsås till, se mitt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.