Söndagar är en alldeles utmärkt dag att baka, det vet ni säkert att jag tycker. Kärleksmums1 st D24 form150 gram smält smör2 ägg3 dl socker1 tsk vaniljsocker1 msk kakao4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 ½ dl mjölk70 gram mörk choklad. 75 gram smält smör1 msk kallt starkt kaffe1 msk kakao1 tsk vaniljsocker3 ½ dl florsocker. Grädda i 175 grader i 15-20 minuter. 150 gram smält smör. 75 gram smält smör
150 g ädelost. 150 g flödeost. Proppa snittet full med ost och lök, stoppa i en termometer och grilla klart den i ugnen på mellan 150-200 grader tills innertempraturen når 67 grader. 1,5 msk kalvfond konc. 1,5 msk kalvfond konc
Önskar er en skön söndag och en bra start på nästa vecka. Söta maränger a´la lchf3 äggvitor0,5 – 1 dl Stevia ströSätt på ugnen på 100 grader, ej varmluftsblås. 0,5 – 1 dl Stevia strö
Har ni också en skön söndag. Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)
Lite PT-Fiabröd-feelingBakade bröd i söndags med inspiration och originalrecept härifrån. Proteinbröd (1 limpa)4 lätt uppvispade ägg200 g kesella1 msk bakpulver60 g kruskakli (saknade detta så tog 110 g solrosfrön istället)50 g solrosfrö45 g psylliumfrö2 msk linfrö2-3 msk kokosolja (tog rapsolja - funkade fint)1. ) Grädda i mitten av ugnen i ca 50 minuter. 50 g solrosfrö. 45 g psylliumfrö
1,5 dl socker. 0,5 dl kakao. 0,5 tsk havssalt. 1,5 dl vetemjöl [eller glutenfritt mjöl]. Häll smeten i en bakplåtpappersklädd rund form med avtagbara kanter, och grädda i nedre delen av ugnen på 175 grader i 15-20 min. 2,5 dl vispgrädde. 0,5 dl florsocker. 250 g hallon, passerade genom sil. 0,75 dl florsocker. 2,5 dl vispgrädde. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten, låt dem ligga där i minst 5 minuter. 1,5 dl socker. 0,5 dl kakao. 0,5 tsk havssalt. 2 ägg 1,5 dl vetemjöl [eller glutenfritt mjöl]. 2,5 dl vispgrädde. 2 ägg 0,5 dl florsocker. 3 gelatinblad 250 g hallon, passerade genom sil. 0,75 dl florsocker. 2 ägg 2,5 dl vispgrädde
50 g smör2 ägg200 g kokosflingor0,75 dl Stevia strörivet skal från en citron. Låt stå i ca 15 minuter i rumstemperatur och svälla innan du formar höga toppar med händerna och sätter på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen ca 10-15 minuter (175 g). 50 g smör
Sen blir det det klassiskt söndagsmys med serier och fika i sängen (extra mysigt om det regnar. Sån lyx att göra det mitt på dagen, älskar söndagar på så sätt
Denna söndag bjuder jag på lite svalkande god glass passande så här i sensommarvärmen. 2 msk sötningsmedel (eller 0,5 dl socker). 0,5 tsk vaniljpulver. 3 ägg 2 msk sötningsmedel (eller 0,5 dl socker). 0,5 tsk vaniljpulver
Du strör ut grönkål på en plåt, ringlar över olivolja och salt sedan rostar du den i ugnen på 175 grader i 10-15 min. 500 g Jordärtskockor. /Jimps 175 grader. 10-15 min L. 500 g Jordärtskockor
Skäm bort dig själv med löjligt goda och absurt lättlagade söndagsknyten. 5. Pensla knytena med äggula och tillaga i ugn tills de blir gyllengula, ca 15-20 minuter
Chocolate chip cookies Ca 15 – 20 st beroende på storlek50 g smör1 msk kokosfett4 ägg0,75 dl sötningsmedel (ICA´s Stevia strö)1 krm vaniljpulver1 dl kokosmjöl3 msk kakao1 tsk bakpulver1 msk kanel2-3 hackade nötter50 g hackad chokladSätt på ugnen på 175 grader. Klicka ut lagom stora pluttar på en bakpappersbeklädd plåt och baka av kakorna i ca 15 minuter. Många kramar Karin 50 g smör. 0,75 dl sötningsmedel (ICA´s Stevia strö)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.