Eftersom vi är tokiga i mat så uppskattar vi verkligen att våra vänner också är det, och när vi är bjudna till Anne och Ingemar så vet vi alltid med all säkerhet att det kommer att serveras det godaste av det goda
God mat, trevliga vänner och gott i glasen. Blanda äggvita, strösocker och salt i en rostfri bunke. Ta bort bunken från vattenbadet och vispa marängen länge på hög hastighet med elvisp tills den svalnat
Hade en mysig liten kräftskiva med Josse och Frida igår. Tre personer och mat till typ tio. Vi körde knytis och Josse och Frida gjorde varsin paj, Västerbottenpaj och en kycklingpaj som båda var grymt goda
Den var som tur är inte hos oss utan hos en annan (slitsam) granne, men vi hjälptes åt förstås att bära stolar och fixa till samt att bidra med tillbehör till kräftorna
På morgonen hade jag uttryckligen frågat om han verkligen ville framhärda med sitt yoghurt och müsli, eller om han ville skoja till det litet med bröd, ost och marmelad och kokade ägg istället
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.