Recept På Tortillas Med Kyckling Och AvokadoEnkel LunchsalladStekt Lax Med BlomkålsmosFläskfilé Med Ugnsrostad Blomkål Och KantarellsåsStekt Lax Och Sallad Med Chili-VinägrettLamm Med Potatisgratäng Och Rödvinssås Ingredienser
Kanske för att det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godast tomatsåsen som finns)
2 dl grönsaksfond (eller 2-3 grönsaksbuljonger med 2 dl vatten). Tillsätt majsredningen och vispa, när det börjar tjockna ta av den från plattan, när den börjar bli sval tillsätt ketchup och rör ner det tills det blandat sig helt 3-5 minuter. 2 dl grönsaksfond (eller 2-3 grönsaksbuljonger med 2 dl vatten)
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god. Borde koka sås på egen buljong oftare. Sås. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.