Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Täck degens yta med ett lager olja, lägg ut kvistar av färska örter och klappa in dem i degen. Knåda degen kraftigt i några minuter så att glutentrådarna blir starka
Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. Tänk bara på att olja in den ordentligt och att inte ta i plåten med händerna, eftersom den till skillnad från marmorplattan leder värme
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
När det får puttra tillsammans med kryddor och tomatsåsenså blir den så fantastiskt god. Perfekt nu i januari då man kanske har ont om pengar och vill kunna ha matlåda med sig till jobbet
Krydda mellan varven med salt, peppar och timjan. Idag blev jag så sugen på sjömansbiff, och kommer ihåg när man var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.