Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jagibland jobbar en del av dem såblir det där med traditionerliteluddigt
För den blirså mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv. Till köttbullar, grytor, inkokt lax eller som pricken över i på en vanlig leverpastejmacka
Och nu vet jaginte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat såjag bara struntar i det och hoppar direkt på biffenistället
Imorgon har maken och jag bröllopsdag och jag vet att han brukar planera middag och fixalite. )lite malen pepparS&P tillfiskenSmörtillfiskenRörihopsåsen med CF, rom, lök, citron, lite peppar och ev
Dessa bjöd jag på när minaunderbara pojkar kom hem från skolan idag. Så skulle jagvilja ha det varje dag, men så kan det ju inte vara alltidibland måste jag ju jobba
Gjorde även couscous som jag kokte i curry, spiskummin, salt, citronjuice och kycklingfond. Hade även blandsallad, chevréost, valnötter, aprikosertill det hela
IngenNinaSimone, ingen Ella Fitzgeraldinte ens EdithPiaf utan bara total tystnad såjag hör vad jag tänker och i bland tänker jag ganska smarta saker och i bland tänker jaginget alls
Jag köper bara mat (möjligtvis en mössa också). För egen del så hamnar jag där en gång om året. Hittade en tysk kvinna som såldebilliga tyska bröd - alldeles fantastiskt vackra bröd
Smaka av - ställ åt sidan. 2 dl créme fraische. 1 dl senap (orginal). 300 gr finstrimlad spetskål. 1 dl morot - fin och tunnstrimlad. 1 st äpple, skalat - fin och tunnstrimlad. Rör ihop allt - täck och ställ kallt ett par timmar 2 dl créme fraische. 300 gr finstrimlad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.