Täck ovansidan av formen med lite folie på slutet så potatiskakan inte bränner. Med dessa två böcker behöver man aldrig undra vilken festmat man skal laga, det finns så mycket gott att välja på
Den, förutom glutenfritt, trendiga kosthållningen Paleo är just nu på tapeten hos många. Paleolitisk kost/Stenålderskost är en kosthållning som de som som anammar anser vara den optimala
Nej men nu är jag iafl i full gång med att leka fram en god smörkräm som man bra kan forma med så att den blir lite fast i konsistensen och man kan forma en bibel på ett snyggt sätt
Ibland när man har lunch så hinner man så himla mycket och ibland ingenting. I går så hann jag till och med förberedda för middagen som vi skulle äta sen
Och nix,, svampen är inte egenplockad, den låg såfint och väntade på ICA. Med andra ord ingen olja och så yoghurten som tar bort det där lite slemmigare i auberginen
Men jag tycker att det funkar fint att vara en globetrotter i köket. Med tanke på bakslaget som våren råkat ut för nu så är det helt ok att äta en varm soppa tycker jag
en liten bit färsk ingefära. en liten bit färsk ingefära. Apelsinerna i fruktkorgen lyste anklagande med sin klara signalfärg och jag förstod att det var dags att göra något åt saken innan förrutnelsen tog vid
Mycket fint. Salmonellan till trots, så lockar den marockanska maten idag. Ja förutom att vara lite bitter över migränen som slog till mitt i trevligaste bloggkalaset på kommunikationsbyrån Truth (jag stannade inte ens till maten, fattar ni hur illa det var
Annie och jag livade upp en regnig dag med att sålite krasse. Vips så har du finfin smörgåskrasse. Strö över lite frön - glöm inte spreja lite vatten varje dag
Salt Fint. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Tänk på att bara tillsätta lite i taget och se hur degen utvecklas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.