Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
du måste trycka annars kommer sakerna poppa upp i ugnen =. Täck degens yta med ett lager olja, lägg ut kvistar av färska örter och klappa in dem i degen
Stöt saffranet i en mortel tillsammans med lite socker. 1rivet skal av 1 apelsinSå här gör du 25 minuter Smält smöret och låt svalna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1139
Var försiktigt så att det inte kommer ner vatten i karamellsmeten. Tänk bara på att olja in den ordentligt och att inte ta i plåten med händerna, eftersom den till skillnad från marmorplattan leder värme
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.