Jag försöker åtminstone hålla nere mängden för varje rätt och mycket kan vi göra förrätter eller goda luncher/fruncher av under kommande juldagarna, så egentligen gör det inget att det blir lite över
Då blir smeten mycket fastare och du kan forma bollar direkt. Sedan. bästa tips är att köra kikärtsbullarna i ugnen först så att de stelnar ihop (på bilden ovan har jag precis klickat ut dem på plåten)
Let sit a few minutes on the sheet, then transfer to a cooling rack. Den ska vara så tjock att man kan spritsa ut den utan att den rinner ut för mycket (se bild nedanför)
Mina snabba tips. Avslutasåsen med skinkan och riven ost. Förrutom förvälld grönkål, skinka, senap, salt och peppar i pajen så gör du en äggstanning och häller över
Det här är ett recept som räcker till en stor bulle (eller kanske muffins eftersom den påminner mer om en muffins i formen - men vi kallar den bulle ändå för sakens skull), eller två normalstora
tjugo minuter eller tills linserna är mjuka. Lägg i lite extra vatten om det serut att bli för torrt. Lägg i den rivna moroten, krossad tomat, crème fraîche, sambal oelek, Touch of Taste grönsaksbuljong, och linserna
Nytt år och nya löften kanske. Tillsätt buljongen, vinet och koka ett par minuter. Men jag vet inte om vi blev så mycket klokare faktiskt Jag hörde någon som hade som löfte att varje dag se till att göra minst en person glad, och det tyckte jag lät som ett väldigt bra löfte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.