Ja nu tyckte jag det var dags att göra egna. Skulle testa detta recept som skulle bli lakritsfudge, tänkte mig sådanadära som finns bland lösgodiset, Lonka, de fyrkantiga lakritsfudgebitarna, himmelskt goda
Gör så här. Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskola med mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Och faktum är att efter de första frigörelseåren i eget boende, och själva lyxen att få äta hur mycket vitt bröd man ville, så är det just de två brödsorterna som numera kommit att bli våra standardval i veckorna, eftersom vi märkt att vi står oss bättre på råg och supergott surdegsbröd från bagerierna också får oss att äta betydligt fler skivor än vad vi egentligen behöver
tunnelbana) bestämde vi oss för att göra någon sorts middag av det som fanns. inhandlas STORA och MÅNGA saker till ett konstprojekt som hustrun och jag
Det somgör laurinsyra speciell är att den har låg smältpunkt trots att den är mättad. Avsaknaden av glukos gör att fettcellerna avger fettsyror i stället för att lagra dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.