Russell James gör Halloweenkakor med Icing
Gittes Green Living
Gittes Green Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,8 dl Valnötter
  • 2,8 dl Pekanötter
  • 2,8 dl Paranötter
  • 2,8 dl hel Havre
  • 15 torkade mjuka Aprikoser, Blötlagda 2 timmar och tärnade. (ooobs använd osvavlade aprikoser som är bruna)
  • 2,1 dl Lucuma
  • 1,4 dl Russin
  • 1 nypa Salt
  • 2 tsk Pumpakrydda eller Russels kryddblandning*
  • eller
  • kryddblandning
  • 2 tsk Apelsinjuice
  • 1 msk mald Kanel
  • 1 tsk mald Koriander
  • 1 tsk mald Muskotnöt
  • ½ tsk mald Ingefära
  • ¼ tsk mald Kryddpeppar
  • ¼ tsk mald Kryddnejlika
  • 50 grader med luckan på glänt.
  • 1,4 dl smält kakaosmör
  • 2,8 dl Cashewnötter
  • 1,4 dl Spenatjuice
  • 2 msk Xylitol (Björksocker)
  • 1,4 dl smält Kakaosmör
  • 1,4 dl Apelsinjuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.