Jag försöker göra mig av med alla ”måsten” och krav, det blir ju jul även om man inte städat varenda skrymsle och vrå eller om man ”fuskar” och inte lagar exakt allt till julbordet
Nackdelen med att älska att laga mat och att baka är att det, efter några års övning, blir väldigt gott så ibland kan man inte riktigt sluta äta tills det är försent och magen är proppfull och resten av kvällen spenderas på soffan
Som sagt, om man vill göra som svågern struntar man i att dela bottnen och låter den vara som den är i långpannan och sedan toppar man med vispad grädde och jordgubbar
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.