En lättlagad och god laxrätt, som kan förberedas i god tid. Börja med att smörja en ugnsfast form. Lägg den frysta sparrisen i botten och lägg laxfiléerna över
Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad. Första gången smaksatte jag den med cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Rör smör med riven pepparrot och dijonsenap och bred ut över laxen. Anrättningen skulle göra sig väldigt bra till pressad potatis men eftersom jag vill hålla kolhydratsintaget lite lågt så fick det räcka med ett konstaterande
smaka avmed salt och peppar. Frittata på färskpotatis och Västerbottensost serverad med vispad crème fraiche, kallröktlax och dillKlassiska smaker som passar alla
Syrran sände mig receptet, men då jag kunde inte öppna det tänkte att jag väl kunde ana på ett ungefär, så några dagar senare gick meddelandet innehållande receptet utmärkt att öppna
Smaka avmed salt och vitpeppar. Garnera med rödlök och rom. Receptet är komponerat av Fredrik Eriksson och kommer ur boken "Fredriks fiskar" (Natur & Kultur)
Kallröktlax i skivorCitron i skivorCreme fraiche utduttad med matskedfinhackad rödlökfinhackad gräslökdillkvistarHär har jag lagt laxduttarnapå en kokospannkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.