Den är nu inne på tredje året av försök till odlingsbäddsherravälde och jag ryckte upp en försvarlig bunt i ett tillfälligt försök att hålla den tillbaka
Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Smaka av med salt och peppar. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Blanda i rucola och grädde och mixa soppan slät. Smaka av med salt och peppar. Häll upp soppan i djupa tallrikar och toppa soppan med parmesanost och gärna några rucolablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.