Blanda vinägretten ochbönsalladen. Bönorna trivs mycket bra tillsammans med avokado, tomat, rödlök och basilika i en enkel citron- och vitlöksvinägrett
Banda alla ingredienser och krydda med flingsalt och svartpeppar. Skär mango och avokado i tärningar. Allra godast blir salladen om du låter den stå ett par timmar innan servering, men vänta då med att tillsätta avokadon eftersom den lätt bli mörk, trist och väldigt kladdig
Det är högsäsong för dem just nu så de är extra saftiga och goda, med andra ord köp dem. Nu har jag dammat av detta recept och räknat ut det enligt WW Flex
Smaka av med salt och peppar. Häll av bönorna i ett durkslag och spola dem kalla och låt rinna av. Skala lök och vitlök, skiva löken fint och riv vitlöken
Bönor är ju fylla med proteiner och på detta sätt blir de inte tråkigt och mjöliga, långt därifrån. Enkelt att laga och smakerna är helt underbara, krämigt, friskt samt mättande och nyttigt
Varva med dressingen och bönorna och rör om. Åt den ljummen och den var då helt ok. Och tänker du på att äta enligt GI-metoden så är det lägre värde på avsvalnad potatis så det är ju en extra bonus då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.