Efter att ha kört med vitlökssmör ett riktigt bra tag nu, så är det dax att byta lite. Naturligtvis måste man ju ha vitlök i ett kryddsmör, så basen är som ett vanligt vitlökssmör, spetsat med lite parmesan, citron och ruccola
Det här brödet har blivit en ny favorit för att det är så himla enkelt att göra (inget behöver värmas och allt går att blanda i samma bunke) och det är smidigt att det är bröd och pålägg i ett
2 knippor små rödbetorsalt2 vitlöksklyftornågra timjankvistar2 lagerblad4 msk olivolja3 msk rödvinsvinäger1-2 msk rostade pinjenötter100 g smör, rumstempererat50 g ruccolafinrivet skal och saft från 1 citronsaltsvartpeppar600-800 g biffsaltsvartpepparolivolja1
Rödbetor med citron- och ruccolasmör, rostade pinjenötter och grillad biff2 knippor små rödbetorsalt2 vitlöksklyftornågra timjankvistar2 lagerblad4 msk olivolja3 msk rödvinsvinäger1-2 msk rostade pinjenötter100 g smör, rumstempererat50 g ruccolafinrivet skal och saft från 1 citronsaltsvartpeppar600-800 g biffsaltsvartpepparolivolja1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.