Att helgrilla kött är lika enkelt som att helsteka kött i ugnen. Det man ska tänka på är att man gör det med indirekt värme, dvs att köttet ligger vid sidan om glöden istället för direkt över
Världenslängstareceptrubrikcheck Ingredienslistan är också lång, men låt dig inte avskräckas. Det är mest en massa torkade kryddor och många har du säkert redan hemma
Then stir gently with a spoon or rubber spatula until a smooth ganache forms. Preheat oven to 375 degrees F and lightly oil a standard glass pie pan (8 inches x 1 1/4 inches)
Det här var en riktigt bra Muurikka rätt (eller nån annan stekhäll för den delen). Förbereder man allt innan, vilket man måste på en stekhäll, så har du hela rätten klar på 10 minuter på Muurikkan och den är dessutom väldigt enkel att göra till många – upp till en 10-12 pers eller så skulle nog absolut inte vara några problem
Det första man behöver är en grill med lock (typ Weber) så att man kan grilla med indirekt värme. Helst ska man kunna kontrollera luftflödet med ställbara ventiler och ha koll på rökens temperatur med en termometer
Måndag igen och vi är lediga. -) Dagis/fritids är stängt så det blev en dag hemma. Vi ska snart åka iväg en sväng till en lekplats nere vid havet men först tänkte jag visa lite bilder ifrån lördagens mixed grill
Brorsan vet hur man ska göra minsann för att slippa laga middagsmaten själv. Fick ett mess i måndags. "Ta med maten du har tänkt laga ikväll och kom över och laga den här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.