Ugnsrostad rotselleri med chèvreostNumeratillhördetminlördagsrutinatttaensvängförbimarknadenochnusenastköptejagblandannatmedmigettutsöktexemplarrotsellerililla matdériven
Var dags gröna mat - Gurksallad med chili och citron, 4 port1gurka. 1tsksalt. 1mskcitronsaft. 2mskolja. Svartpeppar. Chiliflakes. Rivgurkanpårivjärnetsgrövsta. sidaelleranvändengrönsakssvarvomduharElsas Skafferi
Var dags mat - Roti, indiskt bröd i stekpanna, 8 bröd7dlmjöl. 1½tskbakpulver. 1tsksalt. 2½mskolja + attstekai. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. BlandaallatorraingredienserienskålElsas Skafferi
Macarones var det här!Kanskeförattdetärväldigtenklaattbaka, seravanceradeut, ellerförattdepassarinivårtLCHF-tänk, somärriktigthettGourmetmorsan
Var dags mat - Krämig citronpasta med ugnsbakad laxLåtsjuda7-8minuter. Ugnsbakalaxen6-8min. 600glax. 4tsksmör. Saltochpeppar. 1citron. 3dlgrädde. 1/2fiskellerhönsbuljongtärningElsas Skafferi
Saltbakad rotselleriIdagåtjagresternatillenrest-salladmedrisochstekthalloumi. HanbjöddempåentrerättersmiddagsomblandannatinnehöllsaltinbakadrotselleriMumsfillibaba!!!
Var dags mat - Kyckling med chili, vitlök och timjan4kycklingfiléer. 2vitlöksklyftor. ½urkärnadrödchilifrukt. Timjan. Smör. Saltochpeppar. Brynkycklingenruntomismörsådenfårfärg, meninteblirgenomstektElsas Skafferi
Var dags mat - Baguette med kyckling och Mangorajja1storbaguette. 300grtillagadkyckling. 1rödpaprika. ½rödlök. 2dlmajonnäs. 2mskmangochutney. 2tskcurryElsas Skafferi
Var dags mat - Färsbullar med fetaost, oliver och timjan, 4 port600grnöt- ellerlammfärs. 600grnöt- ellerlammfärs. Matildaharjustprovsmakatfärsenochgavbetyget4av5Elsas Skafferi
Var dags mat - Färsspett med Ras el Hanout och Jalapenos, 4 portServeramedenhärligsalladpåmatvete - receptethittarduhär. 500grfärs, gärnalamm. 1finrivenvitlöksklyftaElsas Skafferi
Var dags mat - Ugnsbakade grönsaker med bacon och fetaostBakahelahärligheten20-25mintillsrotfrukternamjuknat. Potatis. Morot. Broccoli. Paprika. Lök. Tomater. Olja. SaltochpepparElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling med chili, vitlök och timjan4kycklingfiléer. 2vitlöksklyftor. ½urkärnadrödchilifrukt. Timjan. Smör. Saltochpeppar. Brynkycklingenruntomismörsådenfårfärg, meninteblirgenomstektElsas Skafferi
Var dags mat - Sallad med rödkål, broccoli och sesamfrö, 4 port¼medelstor. rödkål. 1färsk. broccoli. 2msk. sesamfrö. 3msk. olja. 1msk. citronsaft. 1tsk. sesamolja. 1. vitlöksklyfta. honungElsas Skafferi
Var dags mat - Roti, indiskt bröd i stekpanna, 8 bröd7dlmjöl. 1½tskbakpulver. 1tsksalt. 2½mskolja + attstekai. 2dlvatten. 50grmjuktsmör. BlandaallatorraingredienserienskålElsas Skafferi
Kebabspett var det här!Härhemmaharvisjukstuga. åhdetärlillgrabbensominsjuknat. Dåärdetturattjagredanigårförbereddedagenslunch, somblirkebebspettmedrotfrukspyttåhfetaoströraGourmetmorsan
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 port1-2mskkapris. 1-2mskkapris. 700grfärskpotatis. 1dlpesto. 1rödlök. evolja. Saltochpeppar. KokapotatisensådenfortfarandeärlitelitehårdElsas Skafferi
Var dags mat - Rostad vitlöksdressing1helvitlök. 1/2 + 3mskolja. 1mskcitronjuice. saltochpeppar. Sättugnenpå200grader. Skärtoppenavvitlöken, läggdenpåenbitfolieochhällöver1/2mskoljaElsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port4kycklingbröst. 2pktmozzarella, skivad. 2mskhackadesoltorkadetomater. Saltochpeppar. Sättugenpå200graderElsas Skafferi
Bakad rotselleri med fetatopping400grotselleri. Sättugnenpå175grader. Skalasellerinochskärdenicirka2centimetertjockaskivorIca kuriren
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port4kycklingbröst. 2pktmozzarella, skivad. 2mskhackadesoltorkadetomater. Saltochpeppar. Sättugenpå200graderElsas Skafferi
Hel Rotselleri som bakas i ugn, supergott!IdagskalljagbakahelRotselleriiugn. SvärdotternhadefixatenungsbakadRotsellerinärsonenfylldeårMarmors blandning
Var dags gröna mat - Bulgursallad med rostade kikärtor och granatäppleLåtkikärtornarinnaavordentligt, fräsdemsedanioljanmedspiskummin5-7min. Låtkikärtornarinnaavordentligt, fräsdemsedanioljanmedspiskummin5-7minLåtsvalnaochblandasedanmedbulgur, granatäppelkärnorochhackadpersiljaElsas Skafferi
Var dags mat - Melonsallad med lufttorkad skinka och mynta, 4 port4dltärnadmeloniolikafärger. 1/4gurka, tärnad. 1/2citron, saften. 1mskhackadmynta. 1mskhackadpersiljaElsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 port2färdigstektakycklingbröst. 4tortillabröd. blandadesalladsblad. 1rödlökiskivor. ”Grönagudinnan”. SkivakycklingentuntElsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.