Rotfruktschips med löjromsdipp
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 mandelpotatisar
  • 14 rotfrukter t ex betor och palsternacka
  • 16 dl majs- eller solrosolja
  • 1 salt
  • 13 dl gräddfil
  • 11 dl majonnäs
  • 150 g löjrom
  • 11 liten finklyftad vitlöksklyfta
  • 12 krm salt
  • 11 krm vitpeppar1 Tvätta och skiva potatis och rotfrukter tunt på mandolin eller med potatisskalare. 2 Hetta upp olja till 160° i en liten kastrull med höga kanter, använd kökstermometer. Lägg ner lite åt gången. Fritera gyllene, 5–8 min. Lyft upp med hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Salta. Löjromsdipp 1 Rör ihop ingredienserna till dippen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.