Till de tunna revbensspjällen (ribs) åt vi en klassisk och god potatissallad. Jag gör många olika varianter på potatissallad under somrarna men den här klassiska med en vinägrett är nog godast ändå
4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
Fransk Potatisallad4 portioner Färskpotatis. Det här är en riktig favorit från min sida. Jag gillar syrlig mat, jag använder äppelcidervinäger för den är godast helt enkelt
Min kollega Emma tipsade om den här goda potatissalladen från Icas receptbank. Igår genomförde vi 9. ornas kväll och det blev tårkalas (inte tårtkalas) i vanlig ordning
Här kommer en försmak av sommaren genom en otroligt härlig rostadpotatissallad med halloumiost. Skriv utFacebookTwitter Rostadpotatissallad med halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.