Rosmarinstekt fläskfilé med valnötspesto och ädelostsås.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 1 fläskfilé
  • 2 msk smör
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 1/2 tsk rosmarin
  • 1 kg potatis
  • 2 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm grovmald peppar
  • 1/2 tsk paprikapulver
  • 3 dl steksky och vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1/2 tsk rosmarin
  • 2 msk soja
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl grädde
  • 2 msk gelé
  • 30 g ädelost
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 25 g valnötter
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1/2 kruka basilika
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 1/2 dl olivolja
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.