Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
-) Meneftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
När ca hälften har smält rör dutills allt har smält. Tillsätt sedan några teskedar av hallonsaften. Tryck sedan hallonengenomen finmaskig sil och spara hallonsaften
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt somdu utan problem serverar en dessert tilldensom inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Lägg en klick fyllning somen sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar. Nyp tillordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.