I helgen som var blev det kycklingspettoch grillad sparris. Även om inte vädret helt anpassat sig efter säsongen så har ju i alla fall grillsäsongen och även rosévinssäsongen startat
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Skölj quinoan ordentligtoch koka den i vattnet tills all vatten har kokat bort. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
Låt det svalna och vila ordentligt innan du skär upp det. Arbeta degen ordentligt. Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn
Jag bestämde mig därför lite hastigt och lustigt för att röra ihop en deg. Jag ville servera ett gott bröd till de smaskiga auberginerullarna, som ni fick recept på igår, men vi hade inte något passande bröd i frysen
Lägg upp allt på ett fat och strö över lite hackade valnötskärnor och ringla över dressingen. Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get
Tillsätt ägg och vaniljessens och vispa ihop ordentligt utan att överarbeta smeten. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.