1 liter cornflakes400 gram ljus/mörk blockchokladMinimashmallows som garnering30 st muffinsformarSmält blockchokladen i vattenbadHäll i cornflakesen i en bunkeHäll sedan i den smälta chokladen och rör om försiktigt med en slickepott tills allt har blandatsKlicka upp med en matsked lagom stora klickar i muffinsformarLägg på minimasmallowsStäll in i kylen och förvara de även svalt. -) ca 20 min
Blanda havregryn, kokosflingor, mandelspån och hackad vit choklad och strössla över jämnt. Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
En chokladig dröm med marshmallows, jordnötter och seg kola. Chokladsås ringlas på toppen. Kladdkaka extra allt, ungefär så kan den här kakan presenteras
Har du inte en form medsläpp-lätt-beläggning så smörar du formen innan du häller i smeten. Blanda vetemjölet med bakpulver och salt, sikta sedan i det i äggvispet
Som hos många andra har Rockyroad-godiset blivit ett stående inslag på julen även hos oss. Blanda sist i marshmallows, jordnötter och dumlekolor - rör inte för mycket för då smälter marshmallowsen
Bred ut allt i en form med bakplåtspapper, ställ in i kylen och låt stelna. Här har vi haft en riktig pysselkväll, dekorerat pepparkakshus samt gjort årets första smarriga julgodis, RockyRoad, som blev så gott (var ju tvungen att smaka på en
Finhacka chokladen och tillsätt choklad och smör i den kondenserade mjölken. Bred ut smeten i formen och ställ i kyl i ca 3-4 timmar. 200 g mörk choklad. 200 g mjölkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.