Jo visst, ugnsrostade kastanjer i grovt salt, serverade med smör, är inte alls dumt. se har problem med att vissa recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Kastanjer äts med fördel som förrätt eller snacks. Kastanjer är riktigt goda små rackare som egentligen har säsong under senhösten men det finns en hel del kastanjer i matbutikerna under vintern också har jag sett
Jo visst, ugnsrostade kastanjer i grovt salt, serverade med smör, är inte alls dumt. se har problem med att vissa recept försvunnit , inte bara från min blogg, så kommer jag att reprisera några av de blogginlägg som tidigare hört till de mest klickade
Gan jiang hong tang zhou - Rissoppamed torkad ingefära och mörkt socker. Rissoppa eller zhou (粥)som det heter på kinesiska är något mycket vanligt i den kinsesiska husmanskosten
Denna gång en vegetarisk variant med stekt tofu istället för fisk. Dela kastanjerna i större delar. Återigen serverar jag med italienskt svart ris - men ta det ris ni tycker är godast, mina recept är oftast förslag, inte regler
Jag hade morot och purjolök, egentligen ska man i med vårlök, böngroddar och strimlat kött. Fisksås Koriander (Ska ju helst vara en stor hög med färsk koriander, men men) Rostad vitlök Chiliflingor Lime Koka upp vattnet med buljongtärningen, stjärnanisen, citrongräset
Det blev rissoppa, och ärligt talat, filippinsk rissoppa slår denna med hästlängder. Häll alla ingredienserna förutom salladslöken i en gryta och täck med vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.