Att passa en risotto handlar i det stora hela om att hälla på vätska, låta den koka bort och upprepa proceduren tills riset är färdigkokt och du tycker att risotton är lagom tjock och krämig
Tillsätt sedan buljongen, lite i taget, och låt koka in i riset (läs av tid på rispaketet). ) häromdagen, så passade på att göra denna rätt till lunch en dag när jag ändå var ledig från skolan
300 g ostronskivling 300 g champinjoner (eller shiitake) 125 g salladslök 3 msk vita sesamfrön 250 g broccoli 1 msk sesamolja 4 port ris (klibbigt) rapsolja, till stekning salt
Häll på matlagningsvin och reducera till ungefär hälften, blanda runt hela tiden. Servera risottonmed gulbetor, svampoch toppa med pinjenötter och persilja
Gulcurry med quorn, limequorn , quornfärssås, korvstroganoff med pasta, sojabullar med stekt potatis och lingonsylt, spenatsoppa med ägghalvor, ärtsoppa, pasta carbonara på fakeon (sojabacon), pasta med tomatsås och mozzarella, viltgryta (utan svamp, finns på bloggen) och lite sånna grejer äter vi väldigt ofta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.