Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
Gnocchetti di patate cremosi con gamberetti. Condividi. Gnocchetti di patate cremosi con gamberetti. Continuare fino a cottura del riso bagnando versando un mestolo di brodo ogni volta che si sarà asciugato
Ett recept av självaste Paulo Roberto, oj oj oj. haha. Googlade vad namnet betyder på italienska, och det var nåt i stil med helstekt kanin i ugn med potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.