Färdig och klar att äta. Täck botten på en ugnsfast form med tomatsåsen och sätt dit lasagnestubbarna. Fioridi pasta gratinate – gratinerade pastablommor Rullar 1 platta(or) gula lasagneplattor, färsk 100 gram ricottaost 50 gram spenat 1 vitlöksklyfta5 skiva(or) fontinaost, kan ersättas med Taleggio 4 skiva(or) prosciuttoskinka 0,25 dl parmesanost salt Béchamelsås 2 dl grädde 1 dl parmesanost 0,5 dl vitt vin 0,5 dl olivolja 2 msk mjöl, rågade Tomatsås 2 st Schalottenlök(ar) 15 gram basilika, stjälkar 200 gram tomat(er), hela, skalade 5 gram socker 1 dl vatten 1 msk smör Garnering. Häll i alla ingredienser och smör och koka på svag värme i minst 30 minuter
Aggiungere il latte, la zucca passata, la farina, il lievito e un pizzicone di sale. Condividi. Mondare e decorticare la zucca, tagliarla a fette e adagiarle su una teglia foderata con della carta forno
Dela och skiva fänkål, men spara fänkålsdillen till garnering, Soutera alla grönsaker i oljan. Koka samtidigt pastavattnet med salt och koka pastan al dente
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.