Risonisallad med parmaskinka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl risoni
  • 150 g sugarsnaps
  • 1 dl soltorkade tomater i olja
  • 150 g körsbärstomater, gula och röda
  • 1 dl strimlad basilika
  • 150 g minimozzarella
  • 50 g rucola
  • 200 g lufttorkad skinka
  • 1 röd paprika
  • 1/2 spansk peppar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl crème fraiche
  • salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk kronärtskockshjärtan
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk crème fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.