Rik svamptapenade
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Det blir en rejäl skål!
  • Ingredienser
  • 300 gram blandad, färsk svamp
  • 30 gram torkad svamp (helst Karljohanssvamp)
  • 1 dl / 40 gram mandelmjöl
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk pressad citronsaft
  • En rejäl nypa salt
  • Nymald peppar
  • 2-3 msk näringsjäst
  • 1,5 dl olivolja
  • 1 dl blötläggningsvatten från de torkade svamparna (det har massa smak fast undvik bottenlagret, det brukar även innehålla rester från skogen som är mindre lyckat i mat)
  • ————————
  • 1 dl bladpersilja alt timjanblad, grovt hackade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.