konsistens och smak till tusen, här sätter endast fantasin gränserna. Jag valde att göra klumpfri marmelad så efter kokningen tog jag min stavmixer och mixade marmeladen slät och fin
Av bären jag köpte där gjorde jag en sylt med chili och mynta. Eller marmelad med chili och mynta. För vad är egentligen skillnaden mellan sylt och marmelad
Frisk, syrlig och uppiggande marmelad med ingefära, lime och citron som får det att tjonga till både här och där när den landar på tungan, låter det intressant
Enkelt och snabbt sätt att göra din egen marmelad eller sylt. Syltsockret innehåller redan pektin och citronsyra vilket gör att marmeladen får en bra konsistens och hållbarhet
Här har jag blandat blodapelsin, citron och clementin. Skär därefter av ändbitarna på alla frukter och dela dem på hälften och klyfta sedan varje hälft i tre
Igår gjorde jag en väldigt god marmelad, jag har inte ätit så mycket marmelad under många år, men nu har jag börjat tycka om marmelad igen och det är inte alls svårt att göra
Resultatet blev väldigt lyckat och den är lättare att göra än jag trodde. och riv morötterna grovt. citron och apelsin ordentligt under rinnande hett vatten
Då tar vi och kör ett rabarbervarv igen då, idag är turen kommen till vår senaste marmeladkokning som inte bara innehöll rabarber utan också lite jordgubbar och vanilj
Först blev det Rabarbersaft som står i kylen, sedan gjorde jag denna Rabarber och Jordgubbsmarmelad och resten frös vi in för kommande projekt och frugans goda pajer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.