Renées piffiga fiskbiffar med ingefärsdressad polkabetssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 st chilipeppar
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 olivolja
  • 1 burk(ar) sesamfrö , att panera fisken i
  • 400 gram torskfilé
  • 400 gram laxfilé , 300 - 400 g
  • 1 skal från en lime
  • 1 msk koriander , färsk
  • 2.5 msk tamarisoja , eller japansk soja
  • 1 st broccoli
  • 1 ask spenat , ca 70 g
  • 600 gram polkabetor
  • 300 gram morötter
  • 1 saften av en lime
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , skalad
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 tsk honung
  • 0.25 st röd chilipeppar
  • 1 tsk ingefära
  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk koriander , färsk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.