Halloj, här är vi, livs levande och tillbaka från ett kort juluppehåll. Vi hade tänkt hålla oss från datorerna så mycket som möjligt de senaste dagarna och det gick väl hyfsat bra ända fram tills i går kväll
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Hej på er och glad måndag. Nu har jag äntligen invigt mitt plastiga, gula, lilla vrålåk till hushållsassistent med att knåda ihop ett glutenfritt lantbröd med durramjöl
Vilket gott bröd. Mjukt, luftigt och full med smaker, en härlig pestosnurra. Brödet är så vackert att den nästan ser ut som dekoration på middagsbordet
Hej fredag, hej stundande helg och hej på dej fredagsdrinken. Japp, idag tar vi minsann och blåser lite liv i fredagsdrinken här i köket och det gör vi med hjälp av Mors lille Olles favoritbär, blåbären
Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera. Det blev salladen till påskmiddagen och den var så underbart god att jag vill äta den mest varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.