Eftersom frukten är så hård behöver den flera tillimmar i kastrullen innan bitarna är mjuka. Tre Kvitten har legat ett tag och väntat på att bli till sylt eller marmelad
Förstår verkligen inte hur tiden kan gå så fort. Den fullkomligt rusar iväg. Jag och Arvid gör inte så jättemycket om dagarna men ändå så går det så fort
Intas 3-15 dagar före tävling, 2-3 timmar innan träning/tävling. Rödbetor är mycket omskrivet just nu, man ska både äta och dricka det i samband med att man tränar
Innan man sätter in dem i ugnen på 225 grader penslar man dom med ägg. . I fredags var mannen i Stockholm och då passade jag på att bjuda hem lite mammor och barn på plock före maten
Jaha, då har man bakat en ny sorts kakor igen, givetvis är det ju så att det inte var meningen att jag skulle smocka något över huvudtaget, utan kakorna skulle direkt in i frysen, eftersom tanken var den att dom ska användas till helgen då vi kommer att få hjälp med tapetsering i vårat utbygge
Nu går dagarna med ljusets fart, trots att det är så mörkt ute. Jag tänder stearinljus varje morgon och kväll och sysslar med det som man på åttiotalet kallade "cocooning"
Det är franska, betyder "roar/muntrar upp munnen" och är kort och gott en liten aptitretare, en munsbit - eller kanske mumsbit - som man får innan förrätten serveras
Idag ska vi äta en trattkantarellsoppa som står på spisen nu och kokar och innan det tänkte vi äta en liten aptitretare i form av krustader med avokadoröra
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.