Får väl göra mer spenat- och ricottapasta om jag inte kommer på något annat kul att göra med den. Rosta mandelspånen i torr panna tills de doftar och är gyllene
Nu vet jag, att vi alla har olika smak - men om ni av någon anledning tycker att köttet i detta inlägg är för rött - då vet ni att det är så jag föredrar det
Väg upp och blanda ingredienserna till fördegen. Att knåda, tålmodigt vänta, lukta och till sist även få smaka på något som man lagt ner både kärlek och tid på gör det hela bra mycket roligare än att bara rycka med sig en påse bröd från hyllan i affären
Låt stå medan du förbereder resten av fyllningen. Då föredrar jag att rulla in dem istället. En klassisk fyllning till briwat är kyckling ochrostadmandeloch massor med kryddor och örter
Blanda mandeln i en ugnsform med oljan och lite salt. Fyll en kastrull med vatten så att när du lägger ned ett durkslag blir ett mellanrum mellan vatten och durkslag på några centimeter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.