instagram 100kitchenstories. En december utan en julgröt är inte möjlig och därför vill jag idag starta upp denna mörka kalla vinterdag med just en mysig gröt
Black quinoa summer salad with baby kale, haloumi, red berries and watermelon. Haloumi is fantastic with sweet and sour flavors and pairedwithred fruits/berries this makes a salty/sweet luscious and filling salad for warm summer days
instagram 100kitchenstories. Jag har verkligen börjat falla mer och mer för vegan mat. I Grekland drog jag ner otroligt mycket på mejeriprodukter, och detsamma med min köttkonsumtion
I love chocolate, and I also love almonds, salt and nougat and since all those ingredients are combined in this Christmas candy the success is inevitable
Quinoa is a great source of protein + it is filled with essential amino acids and calcium. Buckwheat and quinoa are two of my favorite seeds (yes, both buckwheat and quinoa are actually seeds and also gluten free
Sommarens delikata och förfinade bär och blommor byts ut mot mer rejäla bakverk och ingredienser som äpplen, björnbär, pumpa, lingon, blåbär, päron och choklad
In a large bowl, mix all the ingredients for sauce well. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge. Prepare a small bowl to mix the 1 tablespoon honey with 1 tablespoon of marinating sauce
During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
)Flytta över skålen till maskinen när rätt temp uppnåtts och börja vispa med vispen (givetvis kan detta göras med en vanlig elvisp också men jag föredrar maskinen eftersom man slipper stå bunden med vispning så länge)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.