Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Bloggen rymmer en hel del smarriga vegetariskarecept (som till exempel hur du gör en grekisk linssoppa, morots- och halloumibiffar och grönkålschips med parmesan)
Inlägget Vegetarisk pastagratäng recept – enkla middagstipset dök först upp på Rawness. Tillsätt quornstrimlorna och stek i 10-15 minuter. Add the quornstrips and cook for 10-15 minutes
Jag valde att reda med grädde istället för äggula - för det. 1-2 krm baskrydda. 1 -1½ tsk oregano, torkad. försiktigt i ca 3-5 min. sakta i ca 3-5 mn. 1-2 krm. 1 -1½ tsk oregano. försiktigt i ca 3-5 min
Sås. Låt yoghurten rinna av (ju längre ju godare). Hacka/pressa i vitlöken, hacka örterna och chilin. Blanda runt i yoghurten, drissla på lite olivolja
Från början var den inte vegetarisk, men efter att Kajsa gjort ett par försök hemma efter att ha ätit den här, och tipsat om linser i tomatsåsen, så testade vi och här är alltså receptet jag följt
Jag hittade ett världsgott recept på en vegetarisk pastarätt häromdagen. Efter att jag inspirerades av bilderna och receptet så testade jag såklart rätten själv och det var dundergott
-). Hoppas att du gillar receptet. Om du istället för färska tomater väljer exempelvis passerade eller krossade på burk, så är det 800 gram som gäller för detta recept. Då behöver du inte följa steg 1 och 2 i detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.