fisksås efter tycke och smak. Smaka av med fisksås. Kärna ur chilin och skiva tunt Alt chiliflakes. I en bunke pressa ner limejuice och blanda sedan i fisken med salt
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Lägg i kokosmjölk, päron, fiskfondoch currypasta i pannan. Jag vill ändå lägga ut receptet här, för smaken är som baken och det kanske passar någon av mina läsare lite bättre
En lyxigare variant av pastasås tillsammans med strimlad entrecote. Salt och peppar. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten och koka pastan enligt förpackningens anvisningar
Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Häll över citronsaft, dragon och vitlök. Vit fisk med dragon, citron och vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra)
Jag fann en liten fiskfiléoch en sötpotatis och experimenterade med det. Till detta skivade jag tunna skivor av sötpotatis som jag kastade ner i formen med fisken
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.