Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Rör i saffran, vitlök, chili, yoghurt och tomatpure i en större bunke. Vi hade tinad innerfilé och dess bitar var lagom, men om ni har vanlig kycklingfilé skär den i mindre bitar först
Tillsätt eventuellt olivolja så att det täcker ända upp. Hacka chilifrukten, skala och dela lökarna, häll i en mixer tillsammans med tomatkross och resterande ingredienser förutom salt och peppar
Om det är barn som äter, uteslut då chilihacket från tomatsåsen, ifall barnen inte gillar när det är starkt (eller så äter de bara köttbullar och pasta)
Italiensk makaronilåda medkyckling, grönsaker och smak av tomat. Pensla på kycklingstrimlet noga som sedan får stå i en liten bunke med lock inne i kylen minst tre timmar före tillagning
Skär kycklingen i lagom stora bitar och låt bitarna brynas på tillsammans med löken. Kycklingoch "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.