Rawfoodmiddag med solgul polenta och krämig champinjonragu
PT by Emma
PT by Emma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Polenta
  • 1,5 dl djupfryst majs
  • 1 dl cashewnötter
  • 1/2 msk finhackad charlottenlök
  • Vitlökspulver
  • Örtsalt
  • Pepparmix
  • 1/2 msk färskpressad citronsaft
  •  
  • Champinjonsås
  • 1,5 dl campinjoner
  • 1/2 dl olivilja
  • 1/4 dl vatten
  • 1 dadel
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1 msk hackad persilja
  • Vitökspulver
  • Örtsalt
  •  
  • Campinjonragu
  • 2 dl champinjoner
  • 1 selleristjälk
  • Färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.