Rawpepparkaksbollar med rawchoklad-och kardemummakräm. Dessa rawpepparkaksbollar är goda som de är men för att lyxa till det lite, gjorde jag även en god chokladkräm som jag kryddade med kardemumma
Låt blandningen bli så slät som möjligt. Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt
Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass. ) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu
Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Blanda samman pizzamixen enligt anvisningarna på paketet. Arbeta in riven ost och hackade valnötter. Halvera baconskivorna på längden och lägg dem ovanpå degstrimlorna
Smält kokosoljan ochblanda i tillsammans med kakaon till en deg. Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika
raw frozen cheesecake med kokos och lime. I alla fall då vi pratar om efterrätter och bakverk. Om du glömmer detta, kan du snabb-blötlägga dem genom att hälla på kokande vatten och låta dem stå i en timme (men då är inte cheesecaken längre raw för er som bryr er om det
Bred ut tunna pannkakor på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen. Vänd försiktigt med en stekspade och låt pannkakan bli torr på ytan på den andra sidan
Även de kan ju krasa ibland. Ärligt talat, hur ofta händer det inte att man öppnar pepparkakspaketet och hälften av pepparkakorna visar sig vara trasiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.