Skala löken och lägg i mixern tillsammans med mandel, soltorkadtomat, olivolja och basilikablad. Om konsistensen blir för tjock späd med mer olivolja eller lite vatten
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite rawfood desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här rawfood chokladbollarna
Det här är mitt tredje försök medrawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Jag tänkte att en ask medrawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
Kärna nu ur dadlarna och lägg ihop medmed nötterna. Det här är nämligen en grön rawfood yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
Kula upp i vackra glass och garnera med hackade hasselnötter och bananchips. Försvinnande gott för alla, nyttigt samtidigt som du utan problem serverar en dessert till den som inte tål varken mjölk, gluten, laktos eller ägg
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Toppa med hackad chili och kanske lite persilja eller ärtskott. Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.